Comunicat davant la petició d’expulsió de l’acusació popular del cas Juan Andrés Benítez


cropped-online1.jpgJustícia Juan Andrés. Prou brutalitat, Prou ​​Impunitat.

Aquest dijous 25 de febrer, va tenir lloc al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) una vista per resoldre els recursos dels sis mossos d’esquadra acusats de la mort de Juan Andrés Benítez. La nota de l’Agència Efe diu:  “A la vista celebrada, les defenses dels agents, la Fiscalia i l’acusació particular exercida per la família de la víctima s’han aliat per demanar  que l’acusació popular -exercida per l’Associació Catalana de Drets Humans- sigui expulsada del procés. L’acusació popular és el principal escull per a un acord de conformitat que eviti que un jurat popular jutgi el cas, ja que és reticent a la proposta de les defenses que els Mossos d’Esquadra acceptin una condemna per homicidi imprudent de com a màxim dos anys de presó, condemna que els lliuraria d’entrar a la presó per no tenir antecedents. ”

Com Campanya Justícia Juan Andrés ens oposem a que l’acusació popular sigui expulsada del procés  judicial, ja que la raó principal per haver-se presentat va ser i és la de garantir un judici just i aconseguir una condemna exemplar davant d’uns fets molt greus que no poden quedar impunes.

Ens comprometem a continuar lluitant per aconseguir Justícia per a Juan Andrés tant en el procés judicial com al carrer, per situar la defensa dels drets humans per davant d’interessos corporatius o de poder.

Responde

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s