Vídeo escrache musical a la regidora de Ciutat Vella, Mercè Homs


Aquest 28 de Desembre, dia dels innocents, els veïns i veïnes del Raval hem decidit reunir-nos per assenyalar als culpables.

Com deveu recordar, el mateix dia que es va pintar el mural en memòria de Juan Andrés Benítez vam gravar un  vídeo-escrache-musical en honor a la nostra regidora de Ciutat Vella, la Mercè Homs.

En ser aquest vídeo una cosa del barri i pel barri, teníem ganes de poder veure el vídeo tots junts, amb els veïns i veïnes; és per això que ens hem reunit a la Casa de la Solidaritat per presentar-lo i riure tots plegats mentre preníem un bon vermouth de la casa: com era d’esperar els beneficis son per poder seguir cobrint les despeses de l’acusació popular contra els assassins de Juan Andrés Benítez.

Però el Lip Dub que presentàvem no ha estat l’únic vídeo del que hem pogut gaudir. Després d’una presentació per part de l’Iñaki, hem començat l’acte amb el vídeo de CiU que la mateixa Mercè Homs va protagonitzar i que ha provocat una barreja d’estupefacció, incredulitat i una potent xiulada general. Tot seguit hem rigut de valent amb l’escrache-musical; i finalment hem viscut un moment emocionant amb el videoclip del “Colectivo la Llama”, una nova generació d’artistes del barri que també han estat presents a l’acte i amb qui hem pogut parlar del seu projecte.

Per últim només convidar-los a que compartiu i difongueu el vídeo tant com pugueu. No us el quedeu per vosaltres, que tothom el pugui gaudir!

Responde

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s