4 comentarios en “#EscracheHoms Mercé Homs compareix 24 dies després de la mort de Juan Andrés

 1. Mi apoyo incondicional a la familia, mi hijo murió en las mismas cincunstancias con la diferencia de que se lo llevaron a una zona alejada y aunque hubo testigos tuvieron miedo a declarar, ver el video me hizo recordar lo que sufriría mi hijo que no opuso resistencia y lo apalearon hasta morir, también dijeron que sufría del corazón…..todo falso y manipulado, sigo luchando aunque sé que es difícil, ojalá que paguen los culpables.

 2. L’escrache a l’inrevés

  Quan l’anem a avergonyir, la regidora Mercè Homs,- de qui ha quedat clar que no tenia aquest tema apuntat a l’ordre del dia – improvisa.

  Improvisa i diu que “treballarà perquè no torni a passar una cosa així”. Una cosa així. Una cosa. Quina cosa? A què es refereix? ¿I quin és el mal, quina és la cosa que no havia d’haver passat, quina és la cosa que combatrà, segons ella? No ens ho diu ¿que potser es refereix potser al mal de la mort que empesta la natura humana? ¿ o a aquella novel·la de M.Durras que es titula “El mal de la mort”? ¿ potser se sent metgessa i vol és combatre una rara enfermetat que va fer que Benítez es donés cops de cap ell mateix fins a morir?

  Ens diu que “treballarà“ per evitar un mal que continua sent incapaç de designar amb paraules, d’anomenar en els seus 24 dies de silenci. I cada dia que passa un dia més.

  Ens diu que respecta la investigació legal oberta , però no l’hem sentida animar els veïns intimidats per la policia a aportar proves. Ni una paraula d’agraïment pel civisme i el valor dels qui han aportat vídeos malgrat les amenaces. Aquells a qui s’ha difamat dient que llençaven coses pel balcó. No ens contesta quan li preguntem perquè l’Ajuntament no es persona en aquesta investigació legal, tal com ho va fer –en canvi- pels contenidors de la vaga general. Homs només ens recorda les investigacions legals en curs quan serveixen com a argument per desactivar protestes.

  Homs ens diu que ella “sempre dóna la cara”. Homs, els veïns d’Aurora hem testimoniat sense que ens hi animessis, hem mantingut les flors i les espelmes al carrer sense que t’hi afegissis. Homs, Homs, no te l’hem vista la cara, al carrer Aurora.

  Homs, més valdria que fessis com el teu cap polític, que diu que “ficar-se en això serà l’últim que farà” – i a fe que Trias compleix la seva paraula- per comptes d’escopir-nos d’aquesta manera, les escopinades que tu en dius “donar la cara”. L’escrache a l’inrevés. No es pot avergonyir segons qui.

  Homs, Homs, tu i els teus, els l’administració del que va ser conseller del bat de beisbol i de les bales de goma,a veure si per comptes d’enfotre-us dels ciutadans, colleu millor aquestes estructures d’estat que construïu , que són estructures que si et cauen al damunt et maten.

  Vergonya.

  Antoni, c/Riereta-Auroa.

Responde

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s