Veïnes i veïns del Raval convoquem ofrena dimecres 9 d’octubre per la mort de Juan Andrés, veí del barri, en una actuació policial


Veïnes i veïns del Raval convoquem una ofrena dimecres 9 d’octubre a les 19 hores al carrer Aurora 16 per la mort de Juan Andrés, un veí del barri, en el curs d’una actuació policial.
La brutalitat policial dels Mossos d’Esquadra al barri del Raval va arribar aquest dissabte fins a límits insuportables. Un home de 50 anys, Juan Andrés, veí del carrer Aurora, va morir a l’Hospital Clínic poques hores després de rebre una brutal pallissa per part de 8 agents dels Mossos d’Esquadra, segons relata gran part del veinat que va presenciar els fets.
Nosaltres, veïns i veïnes part del teixit associatiu del barri, volem convocar a totes les veïnes i veïns aixi com a tota la ciutat a mostrar la seva indignació contra aquesta actuació policial i no deixar a l’oblit i a l’impunitat aquests fets.
Volem saber què va passar realment. Volem saber la veritat. Més enllà de les versions policials exculpatòries, volem saber el parer del districte i la Conselleria d’Interior en aquest afer tenint en compte que aquest barri ja ha de suportar quotidianament prou abusos policials.
Per això i per la memòria de Juan Andrés, ens veiem avui dimecres 9 d’octubre a les 19h amb flors i espelmes en una ofrena de dol per la mort de un veí del nostre barri, el Raval.
Recordem que, en aquest moment, s’estant intentant recopilar imatges per tal d’aclarir els fets. Des de la plataforma solidària contra la repressió, Rereguarda en Moviment, es posa a la disposició el correu rereguardaenmoviment@gmail.com per aquelles persones que hagin sigut testimonis de l’agressió o tinguin alguna fotografia, vídeo o qualsevol prova del que va succeir el dissabte amb la mort de Juan Andrés.
Algunes dades que glacen la sang:
El 2012 va ser l’any amb més persones mortes en els darrers deu anys als Països Catalans, només a Catalunya van morir 11 persones en detencions i comissaries.

Un comentario en “Veïnes i veïns del Raval convoquem ofrena dimecres 9 d’octubre per la mort de Juan Andrés, veí del barri, en una actuació policial

  1. No se puede nombrar a los asesinos estos “mossos” esto no es policía, es escoria una banda de asesinos.. por desgracia seguro que no pagaran lo que han echo, pero espero que la vida misma los ponga en su sitio y lo paguen.. merecen una muerte lenta y dolorosa.

Responde

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s